3 jocuri pentru Android care iti vor ocupa timpul

5 iun. 2013 Android Comentarii

In ultima vreme am inceput sa ma joc mai mult pe telefon, desi nu am cine stie ce aparat. Pentru ca ma plictisesc la scoala si in general nu prea am ce face, am inceput sa caut jocuri pentru Android. Imi place foarte mult Temple Run 2, Subway Surfers si Cut the Rope. Industria telefoanelor mobile si sistemul de operare sunt in crestere asa ca o sa vedem tot mai multe jocuri pentru Android, aplicatii si extensii pentru aplicatiile de baza.

Temple Run 2

Joc pe Android: Temple Run 2

Este un joc foarte simplu, mai ales pentru cei fara experienta si dexteritate in ale telefoanelor cu touch screen. Devine o obsesie in scurt timp si cel mai interesnat este faptul ca iti poti compara scorurile cu prietenii si astfel poti transforma un joc de care te-ai plictisi destul de repede, intr-o competitie. Cel putin la mine in clasa in pauze se joaca Temple Run si auzi din cand in cand cate un strigat, cate un scor, care mai de care mai mare.

Subway Surfers

Joc pe Android: Subway Surfers

Acest joc este foarte asemanator cu Temple Run, are aceeasi idee la baza: trebuie sa fugi de antagonist, in cazul jocului Subway Surfers este vorba de un paznic care te prinde vopsind partea laterala a unui vagon de metrou. La fel de incitant ca jocul anterior, trebuie sa fii agil si sa faci decizii intr-un timp cat mai scurt, scorul tau depinde de asta.

Cut the Rope

Joc pe Android: Cut the Rope

Cut the Rope este total diferit de cele doua jocuri pe care le-am prezentat pana acum. In acest joc trebuie sa rezolvi diferite puzzle-uri, in asa fel incat sa hranesti broscuta si sa supravietuiesti! In joc sunt tot felul de capcane pe care trebuie sa le eviti pentru a putea termina nivelul curent si pentru a obtine un scor cat mai mare. Nu este la fel de interesant ca Subway Surfers sau Temple Run, este un joc de gandire, pe scurt, un puzzle.

Acestea sunt jocurile mele preferate. Voi ce jocuri pentru Android stiti? Cu ce jocuri va distrati in pauze sau cand va plictisiti?

^ Ad space to help offset hosting costs :D