Bloggers Lan Party 6

19 nov. 2014 Diverse Comentarii

Avand in vedere anvergura si modul de desfasurare al evenimentului Bloggers Lan Party #6, am considerat ca s-ar cuvine sa consemnez in scris ziua de sambata 15 noiembrie. A fost primul eveniment organizat pentru bloggeri la care am participat si sper sa mai am ocazia de a ma intalni cu oamenii pe care nu ii voi uita prea curand. Au trecut cateva zile de sambata si eu inca sunt blocat in modul „wow”!

Ziua a inceput incetisor cu o cana de cafea, pana au venit toti bloggerii si ne-am asezat la calculatoare. Am ajuns destul de devreme si ma mancau degetele asa ca am pornit un calculator si am inceput incalzirea cu CS:GO (desi nu era in programa, jocul ala ma pregateste pentru orice: reactii, tactici etc.)

Nu pot sa spun ca jocurile au fost cea mai importanta parte din zi, ci faptul ca ma-m jucat alaturi de niste oameni pe care nu ma gandeam ca o sa am ocazia sa ii intalnesc, daramite sa joc cu ei Team Fortress 2, Dota 2 si Fifa 2015. Dovada de modestie: i-am distrus pe majoritatea cu skill-ul meu de sniper in TF, mai putin pe kkbb – un cititor care stie sa joace foarte bine cu Spy.

Sper sa mai am ocazii de acest gen, sper sa particip si la alte evenimente pentru bloggeri, ca sambata a fost tare fain si m-am distrat pe cinste. Cu ocazia asta tin sa le multumesc organizatorilor pentru treaba minunata pe care au facut-o!