Cum e la facultate în Marea Britanie?

1 dec. 2015 Scurte Comentarii

Plouă.

Glumesc. E și frig.

Probabil că vreți și ceva nou.

Știu. Hurr durr accent hurr durr ploaie hurr durr legi rasism regină ceai. Dar Anglia e mai mult de atât. Anglia e plină de băieței parcă proaspăt văruiți care se îmbăta mai rău că taică-tu după ce ai luat bacul, apoi te îmbrățișează cu gingășia unei panseluțe virgine și apoi se pișă în mijlocul clubului în care au fost târâți. A, și mai e plină și de veverițe. În continuare câteva sfaturi de supraviețuire.

Dacă ești fumător, baftă la rulat țigări și la pus ciorapi pe detectoarele de fum. Nu zic că nu poți să îți iei și țigări normale, dar dacă nu au ai tăi turnulețe la casă nu o să îți permiți să dai 10 lire pe un pachet.  Dacă totuși o faci fără să fii asigurat financiar, o să ajungi să te apleci la fiecare gumă pleoștită pe asfalt sperând că e o monedă că să îți iei niște tăiței. Care nu o să îți placă, pentru că sunt mai seci decât Cristian Popesco.

Spune-le tuturor că ești român că să le fie frică de ține să nu ai probleme cu nimeni. Eventual zi-le că știi tot Berceniul. Stai, am uitat că asta nu a mers.

cal-paulNu da banii pe căcaturi pentru că te plictisești imediat de ele, gen măști de cal.

Nufratenueameacrezicadaueubaniipeasacevapffffff

Ai grijă în ce sens te uiți după mașini, și dacă ai impresia că mașină merge singură și nu o conduce nimeni uită-te pe scaunul din dreaptă.

Oamenii cu mașini smechere în general sunt dealeri, 10 lire gramul. (așa umblă vorba)

Dacă ești la supermarket și vezi lume aliniată la 10 metri de persoană care plătește cu față spre casele de marcat să știi că aia e coadă. Dar dacă vrei să înveți înjurături și abia ai venit bagă-te în față tuturor, ai destul loc.

Când nu înțelegi ceva da din cap și zâmbește. Multe cuvinte se pronunța diferit față de cum ai învățat și toți vorbesc că și când cavitatea lor bucală și-ar avea fundul în vârful limbii. știu, e complicat. Cam așa o să înțelegi și mesajul lor.

Astea sunt câteva dintre lucrurile care ar trebui să îți ușureze șederea în primele zile în Anglia. Oricum din cauza lacrimilor o să vezi toate astea abia după vreo luna. Da, să îți iei șervețele de acasă că altfel mai ai și drumul până la magazin și te mai văd dracu’ aia.

Dacă vrei să afli mai multe despre studiul in sine, intră aici, tocilare.

^ Ad space to help offset hosting costs :D