Cut the Rope – Joc pentru Android

29 mart. 2013 Android, Jocuri Comentarii

Am vazut ca va plac articolele despre jocuri pentru Android, asa ca mai scriu unul, de data asta o recomandare pentru un joc de tip puzzle. Surpriza, nu? Va asteptati sa va spun despre Temple Run sau Subway Surfer? Nu.

Cut the Rope este un joc excelent de tip puzzle, pentru cei care au prea mult timp liber si le place sa isi puna mintea la contributie. Este cu foarte mult mai putin morbid decat jocul anterior si sper sa va placa. Desi este un joc complicat dupa primele cateva nivele, treaba se complica si nu mai este chiar asa de amuzant. Nivelul de dificultate creste din ce in ce, iar jocul are cerinte din ce in ce mai mari.

Joaca si tu Cut The Rope!

Scopul vostru in acest joc este sa taiat niste corzi astfel incat o bucatica de bomboana sa ajunga la destinatie, in gura unei broscute. Dar stai, asta nu-i tot. Creatorii jocului s-au gandit ca ar fi mai interesant daca l-ar complica, ai balonase cu care trebuie sa „colaborezi”, gandacei de care sa te feresti si multe alte capcane inteligent distribuite de-a lungul jocului.

Sper ca o sa va placa, mie cu siguranta mi-a descretit fruntea, deoarece este un concept nou de joc, amuzant si totusi util. Daca vreti sa il incercati, il gasiti in Google Play Store aici.

^ Ad space to help offset hosting costs :D