Final de 2015

31 dec. 2015 Scurte Comentarii

Nici nu știu cu ce să compar 2015: cu un vin, că a fost un an bun sau cu o șaorma că a fost cu de toate. E momentul să notăm chestiile bune care s-au întâmplat anul acesta și desigur, momentul pentru „new year new me b.s.”.

În 2015 am trecut cu bine peste stresul tuturor adolescenților, bacalaureatul. Cu pregătiri intense și puțin stres am luat cu brio examenele la limba și literatura română, matematică și biologie. Am absolvit 12 clase cu fruntea sus. Am ales să-mi continui studiile la Facultatea de Administrație și Management Public din cadrul Academiei de Studii Economice din București. Aproape a trecut primul semestru și sunt la fel de încântat ca în primele săptămâni de cursurile ce țin de Resurse Umane.

absolvire

În puținul timp liber pe care l-am avut astă vară m-am plimbat: puțin peste 1000 de km cu bicicleta și am cutreierat timp de 3 zile prin munții Bucegi (cab. Mălăești- Vf. Omu).

Am văzut filme bune: Gone Girl, Predestination, John Wick, Maze Runner (amândouă), The Grand Budapest Hotel, Lucy, Mr. Nobody, Insterstellar, Ex Machina, Mad Max, Pan și desigur StarTrek The Force Awakens (pentru o secundă chiar m-ai crezut, nu?)

Și am ascultat Lean On până mi-am perfecționat dansul. Am învățat de la Paul.

Anul acesta blogul a luat avânt. M-au citit 2 irakieni, 4 sloveni, 8 marocani și 14 oameni din Kazakhstan. Am scris mai bine de 60 de articole, ajungând la un total de peste 530. Blogul a avut peste 35 de mii de afișări, 22 de mii de unici, cu vârfuri de până la 400 de vizitatori pe zi. Cele mai citite articole au fost despre: bateria S4 Mini, cum să asculți Spotify în România, deep web, cum îți alegi un router.

Pe YouTube am adunat mai bine de 3000 de abonați, care s-au uitat de 1 300 000 de ori la tutorialele pe care le-am încărcat de-a lungul timpului. Anul acesta s-au strâns vreo 500 000 de vizualizări, 1500 de like-uri (și 270 de dislike-uri), 300 de share-uri și 940 de abonați.

2015 a fost un an aglomerat, agitat dar și cu recompense. Aproape de sfârșitul anului m-am și angajat. Pe 1 se împlinesc două luni de când lucrez la WebVentures, unde fac ce-mi place mie cel mai mult: front-end web design.

2016, ready or not, here I come

sfarsitul-anului-2013

^ Ad space to help offset hosting costs :D