Hai cu mine la #BLPX

29 feb. 2016 Evenimente Comentarii

Au trecut 4 ani de la primul eveniment, iar sâmbătă pe 5 martie se organizează al 10-lea Bloggers Lan Party. O zi plină de gaming, socializare și voie bună. Înscrie-te la concurs și ai șansa să participi și tu! Ediția aniversară pregătește surprize pentru o audiență record: peste 100 de invitați!

poster-blpx

Weekendurile cu BLP sunt cele mai tari! Pe bune. Când aud zvonuri despre data la care se organizează următorul Lan încep deja să mă gândesc la atmosferă. Este o zi petrecută alături de oameni foarte faini. Este a 5-a oară când particip și știu ce zic aici, nu vorbesc degeaba.

Sâmbătă pe 5 martie ne vom juca Unreal Tournament, Street Fighter V pe PS4 (setup oferit de Media Galaxy), NBA2K16, Guitar Hero – eu încă mai ascult melodiile care s-au auzit de sute de ori la ediția trecută, Catan și cine știe ce mini turnee vom mai organiza.

La BLPX vom avea foarte multe premii, cele mai multe de până acum. În centru stă un rig custom made oferit de Asus România și Republic of Gamers.

Bloggers Lan Afterparty

La sfârșitul zilei mergem la Shoteria pentru a sărbători și pentru a elibera presiunea acumulată după o zi plină de muncă asiduă.

Concurs

Înscrierea la concurs este super simplă: share articolului și un comentariu în care să îmi spuneți dacă ați mai jucat vreun joc planificat pentru BLPX și de ce ar trebui să vă iau cu mine. Concursul s-a terminat, câștigătorul a fost anunțat! Extragerea este în filmulețul de mai jos.

Urmăriți #BLPX pe Facebook, Twitter, Instagram sau pe pagina comunității.

Bloggers Lan Party, ediția a 10-a (#BLPX), este un eveniment de gaming și socializare rezervat bloggerilor și cititorilor lor, susținut de ASUS România, Media Galaxy, Digi Net,Shoteria, Calif și Impact Hub. Partener media: Radio 21. Toate drepturile rezervate.