Mergem la razboi?

15 feb. 2015 Scurte Comentarii

Draga tinere intre 20 si 35 de ani

Am auzit ca nu vrei la oaste. Ca n-ai chef sa-ti aperi tara. Ca e scarbos sa pui mana pe pusca, ca nu e eco. Ca e imoral sa mergi la razboi pentru astia care ne conduc. Nu mai zic pentru America si multinationalele care ne baga hamburgerul pe gat si vaccinul pe vena. Yuck, am inteles ca e si noroi!

Stai bine merci in coconul tau si critici lumea ca nu este dispusa sa mearga la razboi? Foarte tare! Normal ca te dai mare Robin Hood la tastatura si pretinzi ca esti dispus sa mergi sa lupti. Pun ramasag ca iti retragi vorbele dupa 24 de ore.

 Normal! Credeati ca ma bazez pe voi? Am doi copii, cum sa-i las pe altii sa-i apere?

Nu am facut armata si intr-un fel imi pare rau (acum desigur ca o sa te gandesti „pff, ce fraier, el nu stie cu ce se mananca”, normal ca nu stiu cu ce se mananca dar as fi stiut daca prindeam si eu vremurile in care armata era obligatorie). Tu ai tupeu sa critici tineretul si habar nu ai despre cine vorbesti. Stiu ca exista o masa de tineri care s-a pierdut prin cluburi, dar nu era cazul sa generalizezi. Asa, revin la critica, mai intai critici apoi spui ca nu suntem in stare („suntem” pentru ca sunt apropiat de varsta), cu ce folos?

De asemenea, in anumite zone nu ai coverage 4G. S-ar putea ca facebook-ul sa mearga prost. Mai ales daca trece un glonte prin smartphone, in drum spre inima ta.

Chiar crezi ca dorinta de a merge la razboi pentru a-ti apara familia, prietenii si tara se rezuma la disponibilitatea semnalului 4G? Ce stii despre razboi? Bine bine, ai trecut printr-o revolutie, dar asta nu te indreptateste sa fii atat de toxic. Stai in banca ta! -5 puncte pentru englezismul fara rost. Le folosesc si eu dar in cazul asta aveai echivalent in romana, ba, patriotule.

Putin va gasi niste oameni competenti in locul lor, cum a facut peste tot in Rusia

„Democratia” de acum nu o fi ea asa cum trebuie, dar cu pasi mici, foarte mici, situatia se indreapta. Cu toate furtisagurile si nedreptatile, Romania se apropie spre occident.

Ma rog, eu nu sunt veteran si nu am dreptul sa ma leg de ce s-ar putea intampla in perioada urmatoare. Dar nici tu nu ai dreptul sa judeci.

De citit: Draga Lucian Mandruta

Continuarea si inca una.

^ Ad space to help offset hosting costs :D