Plague Inc. – Joc pentru Android

27 mart. 2013 Android, Jocuri Comentarii

Din statisticile oferite de Gogu Analytics am observat cu mare placere ca sunt foarte multi cititori interesati de jocuri si aplicatii pentru Android, asa ca voi continua cu un joc foarte interesant pe care l-am descoperit de curand, mai bine zis mi l-a recomandat bunul meu prieten Gabi. Este vorba despre Plague Inc., un joc de tip simulator in care scopul tau este sa imbolnavesti cat mai multi oameni de pe Pamant. Stiu ca suna morbid si aiurea sa joci asa ceva, dar cred ca este totusi util. Vazand tehnicile prin care se raspandesc virusii din joc, mi-am dat seama cat de important este sa ne spalam pe maini des si sa avem grija pe unde si cu cine umblam.

Plague Inc, un joc foarte realist pentru Android

Jocul Plague Inc. este foarte realist, include o gama larga de bacterii, virusi, fungi cu care poti infecta populatia Globului Pamantesc. Pe langa varietatea de modalitati de infectie, avem si metodele de infectie, care sunt foarte variate si inspirate.

In joc poti debloca urmatoarea creatura cu care poti infecta, terminand un joc pe dificultatea normala cu patogenul anterior.

Daca nu te descurci la joc din prima, nu-i nimic, mai incearca. Dar daca dupa cateva jocuri tot nu reusesti sa ii infectezi pe toti, cauta ghiduri pe Google sau dai click direct aici.

Joaca si tu Plague Inc, un joc foarte realist pentru Android.

Deci, ce parere aveti despre joc? A, nu l-ati descarcat.. Pai intrati pe Google Play Store si descarcati-l, are 28 de MB.

^ Ad space to help offset hosting costs :D