Social Media Summit București 2016

Pe 19 februarie începând cu ora 9:00 voi fi la Hotel Crowne Plaza cu ocazia evenimentului Social Media Summit – organizat de Revista Biz. Cu siguranță o să mă bag în seamă cu Mariciu ca să apar în mega-super-ultra vlog. Glumesc. Mariciule, dacă citești asta ai toată admirația mea pentru efortul pe care îl depui pentru a scoate un vlog fain pe zi. Cei care nu participă la eveniment pot urmări toate noutățile pe Facebook, Twitter sau puteți citi articolul care vine după – un fel de scurt/2.

Este prima ediție de SMS la care particip, însă nu este primul eveniment de acest gen la care particip. Am fost la Future of Media și Webstock. Cunoscând ce se întâmplă sau mai bine zis ce s-ar putea întâmpla, sunt nerăbdător să văd prezentările speakerilor și să vedem dacă vin cu noi strategii de promovare.

În afară de oportunitatea de a afla detalii despre ce se întâmplă în online și care sunt cele mai eficiente metode de promovare, la evenimente precum Social Media Summit ai șansa să te întâlnești cu foarte mulți bloggeri, antreprenori și alți oameni cu o importantă prezență în online-ul românesc. Abia aștept prezentările și mai ales studiile din sesiunea a treia.

social media summit 2016